De ce sa alegem servicii SEO oferite de Alin Manea?

 

De ce sa alegem servicii SEO oferite de Alin Manea?

 

 

Dupa cum bine stim cu totii campaniile de publicatate platita prin Facebook sau Google Ads au inceput sa devina tot mai costisitoare si ineficiente si tot mai multi proprietari de magazine online sau diferite alte site-uri au inceput sa se axeze pe cresterea organica a site-urilor. Cand vorbim de crestere organica facem referire la optimizarea cat mai buna a site-urilor din punct de vedere SEO. Atunci cand vine vorba de optimizare SEO, trebuie luate in calcul mai multe aspecte dar si mai multi pasi. Alin Manea – consultant SEO ne explica pe site-ul acestuia cum sta treaba si ceea ce face atunci cand se ocupa de optimizarea site-ului dumneavoastra.

 

 

Care sunt pasii ce trebuie urmati in optimizarea site-ului?

 

 

Alin Manea – consultant seo incepe cu analiza site-ului, pintr-un keyword research pentru a vedea pe ce cuvinte cheie se bazeaza acel site si de unde poate incepe acesta. Dupa acest pas acesta se ocupa de aranjarea sau adaugarea de text acolo unde este nevoie pe site-ul dumneavoastra iar mai apoi incepe optimizarea on page a site-ului. Cand vine vorba de on page aici sunt mai multe chestii de facut, de la meta tag-uri si meta descrieri pana la link-uri interne si tot ceea ce este nevoie ca site-ul sa fie cat mai usor accesibil pentru utilizatorii dumneavoastra.

 

 

Care este cel mai important pas in strategia SEO?

 

 

Mai sus am amintit doar 3 pasi pe care ii urmeaza Alin in optimizarea unui site, un ultim pas despre care vreau sa va vorbesc este, optimizarea Off Page. Optimizarea SEO Off Page reprezinta strangerea de cat mai multe backlink-uri de calitate catre site-ul dumneavoastra. Portofoliul dumneavoastra de link-uri trebuie sa fie unul nisat pe ramura pe care dumneavoastra va axati pentru a avea o crestere in pozitii cat mai buna. Aceste backlink-uri nu se obtin gratuit, si fac referire la cele importante, ci ele trebuiesc platite, fie ca sunte link-uri sidewide sau in articole platite. Asa ca daca aveti nevoie de un audit SEO de calitate si o crestere rapida a site-ului dumnevoastra apelati cu incredere la Alin Manea – expert SEO.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *