Am VOCE sa spun Te iubesc

Si totusi nu ti-am spus-o niciodata… nu ti-am spus-o direct… ti-am aratat in toate modurile in care am crezut eu ca e ok.

In ziua in care am realizat ca am gasit dragostea aceea fara de care eu nu pot trai tocmai in tine am imbatranit 100 de ani murind de nervi. Mi-am pus 15 mii de intrebari de la de ce tu ,de ce mi se intampla mie. De ce tre sa stiu eu cine esti tu? De ce nu pot trai si eu ca toti oamenii o relatie superficiala si banala in care sa cred ca aia e iubirea… Nu frate… eu trebuia sa descopar mare dragoste… si urmatorul pas probabil e sa-l descopar si pe dumnezeu…

Si nu sunt nervoasa ca te-am cunoscut… in nici un caz pentru chiar esti super tare, exact acel super tare pe care il consider eu super tare… ca din punctul de vedere al altor fete nu esti tare… am observat eu asta… dar pentru mine clar esti cel mai tare …. da iar m-am imbatat si scriu pe blog… defapt chiar ma bucur ca ne-am cunoscut… acum nu dau doi bani pe altii… si chiar daca nu va merge… defapt clar nu merge… nici n-are cum sa mearga atata timp cat cele mai importante persoane din viata noastra suntem noi si atata timp cat nu-mi dai una cand gresesc ci doar taci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *