De unde am pornit

Acum aproximativ 10 ani , parinti mi`au cumparat un calculator ( pentium 2 ) si la o luna dupa cumpararea acestuia m`am abonat si la internet ( rds & rcs ) . Pe atunci stiam decat 3 jocuri ( fifa 2002 , cstrike , gta vice city ) pe care le jucasem la o sala de internet din aproprierea locuintei mele ( Hi q parca se numea ) .

Insa “aventurile” mele pe internet au inceput prin formarea unui clan de cstrike ( [69] ) si a unui forum pe myforum.ro daca nu ma insel . Incet , incet am intrat pe sute de forumuri din toate domenile de unde am invatat cate ceva si am inceput sa inteleg si eu “cu ce sa mananca” un anumit program si despre forumuri , moduri si toate astea.

Acuma mai bine de 8 ani am intrat incep incet intr`o cumunitate de counter ( fdns.ro ) incet incet am ajuns si admin acolo , unde si acuma sunt in acea comunitate . De pe siteul grafiks.ro am invatat cam tot ce stiu eu despre photoshop , am invatat sa fac tot felul de semnaturi , tutoriale si multe altele (am mai fost si pe alte siteuri de photoshop dar acolo doar am ajutat si foarte putin am invatat 😀 ) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *