Fiţi vizionari şi mirosiţi schimbarea

În fiecare zi de până acum am aşteptat momentul optim pentru a acţiona, acum îmi dau seama că nu există o greşeală mai mare decât aceasta.

Pe când alţii îşi realizau visurile eu stăteam cu mâinile-n sân aşteptând momentul potrivit, cât de lipsit de viziune am putut să fiu.

Marele meu noroc este că acum, la 27 de ani, un prieten bun m-a tras de-o parte şi mi-a prezentat o viziune, mi-a arătat calea prin care tot ceea ce-mi doresc poate deveni realitate.

Vă rog, treziţi-vă şi nu faceţi aceeaşi greşeală care era să mă coste pe mine atât de mult. Viaţa merită trăită la intensitate maximă, fiţi vizionari şi mirosiţi schimbarea, alergaţi spre ea şi îmbrăţişaţi-o cu toată inima.

Nu aşteptaţi momentul potrivit pentru că această aşteptare vă poate costa viaţa.

Marele nostru dezavantaj este acela că nu avem decât o singură viaţă şi de aceea nu ne permitem să greşim de mult prea multe ori, nu avem posibilitatea s-o luăm de la capăt şi să învăţăm din propriile greşeli.

Oricât de grea este schimbarea ea vă va aduce mult mai multe satisfacţii decât dacă v-aţi mulţumi cu ceea ce aveţi în momentul de faţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *