Hai sa vedem, reusesc?

De obicei imi plac provocarile , indiferent din ce sfera provin . Asa ca imi voi face singur o provocare , pe care sper din tot sufletul sa reusesc sa o depasesc .

Vreau sa imi impun mie insumi , sa las tigarile odata pentru totdeauna . Am mai avut o incercare in trecut care a esuat dupa cateva zile .

Am stat si am facut un calcul saptamanal . Fumez in jur de 5 pachete pe saptamana , si asta inseamna aproximativ 100 lei pe saptamana , respectiv 400 lei pe luna . Si avand in vedere ca inca depind de parintii mei , si nu am un salariu , un venit constant nu cred ca imi pot permite sa cheltui 400 lei pe luna doar pe tigari .

Asa ca azi dimineata , mi-am propus ca de maine sa nu mai fumez . O sa termin tigarile din actualul pachet , si o sa incerc sa gasesc altceva de facut atunci cand imi va veni pofta de a fuma o tigara .

O sa vedem cum decurge micul test , si o sa va comunic rezultatul peste cateva zile . Si multi ar trebui sa incerce sa faca acest lucru , pentru ca deja nu se mai merita sa cheltui atatia bani pe ceva daunator .

Cu totii stim ca in orice iti propui , conteaza vointa pe care o ai . Si daca incerci sa te lasi de fumat sau sa tii o dieta , tine doar de vointa fiecaruia in drumul spre succes .

Sa vedem ce iese …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *