Libertatea mireselor „pandemice” – Rochii de mireasa by EdenBride

 

Libertatea mireselor „pandemice” – Rochii de mireasa by EdenBride

 

Pandemia ne-a stricat tuturor planurile, însă unora poate ceva mai mult. Povestea cu ziua mult visată a trebuit pusă între paranteze în 2020, ca mai toată viaţa noastră. Şi asta sigur nu a fost uşor. Pentru că miresele (să nu ne păcălim, nunta este despre ele, pentru ele, decisă de ele) nu au acceptat uşor că există ceva ce nu depinde de voinţa lor. Ele, care au plănuit totul în detaliu, ele, care şi-au cumpărat rochii după zeci de probe şi îndoieli, ele, care au comparat modele de invitaţii, sfârşind prin a desena singure ceva reprezentativ, ele, care au cerut oferte pentru flori al căror nume nu îl ştie nimeni, ele care s-au îngropat în liste şi listuţe, planificând la minut Ziua. Dar există viaţă, şi implicit şi nunţi, şi după pandemie. Iar chiar acest fapt ar trebui să ne ajute să trecem peste toate cele de acum – un licăr de speranţă, să-i zicem.  

Ştiţi cum înaintea acestui an vestea că trebuie să onorezi o serie de nunţi din iunie până în octombrie era oarecum păguboasă? Ei bine, eu cred ca nunţile postpandemice vor fi aşteptate, savurate, memorabile. Miresele triste de acum trebuie să ştie că niciodata nu vor fi fost invitaţii lor mai încântaţi de statutul de invitaţi. Fiindcă oamenii au nevoie să fie împreună, să se bucure, să comenteze live ce au putut contabiliza doar în social media în ultima vreme. 

Printre marile avantaje ale acestei amânări neprevăzute se numără, în ordine aleatorie – posibilitatea de a ţine noi cure de slabire, oportunitatea de a te folosi de limitările numerice şi de a taia in carne vie lista neamurilor nevăzute de-un deceniu şi trecute la „obligaţii”,  şansa de a avea parte de un număr record de participanţi, care vor vrea pe bune să fie acolo şi vor face petrecerea de pomină, ocazia de a căuta alte variante la tot ceea ce nu te mulţumea 100% şi de a negocia tot ce depăşea bugetul. 

Tocmai de aceea, mireselor neconsolate, bucuraţi-vă! Aveţi răgaz pentru o şi mai atentă planificare. Fiţi generoase cu voi însevă, mai luati-va o rochie, total diferită de cea aleasă deja, care să fie surpriza serii. Iar dacă o veţi alege de la Rochii de mireasa Eden Bride, atunci sigur nunta voastră va rămâne in memoria tuturor mai ceva decat pandemia şi restricţiile ei. Planificaţi şi o lună de miere mioritică, într-un loc retras, fara semnal la telefon (da, poate fi şi o staţiune balneară unde veţi fi singurii non-pensionari), unde să vă petreceţi  in tihnă începutul de căsnicie care a trecut deja printr-o încercare, rezistându-i cu stoicism. Schimbaţi ce nu vă plăcea aşa mult (poate totuşi nu mirele..) şi luaţi amânarea aceasta drept un răgaz primit de la soartă nu ca sa va razgandiţi, ci pentru ca nunta voastră să fie cu adevarat a voastră, în fiecare detaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *