Mai sunt si oameni naivi

Romanii sunt inventivi , si cu totii stim asta , insa uneori pe noi ne duce mintea numai la tampenii prin care sa obtinem un venit . Ca deh , asa-i romanul!

In Buzau , de ceva timp sunt unele persoane pe Str.Cuza Voda care opreste unele persoane , intrebandu-le daca le-ar place sa participe la anumite prezentari de moda , sau sa faca reclama la imbracaminte pentru Kenvelo , Sprider si asa mai departe .

Saptamana trecuta , ma opreste unul , si daca tot nu ma grabeam am zis sa acord cateva minute sa imi zica despre ce e vorba . Si ma conduce la etaj , unde ma preia o colega de a lui . Si incepem sa discutam … Si incepe abureala .

Imi prezinta pliante , oferte , ceea ce presupune faptul de a te inscrie la ei si asa mai departe . Si spre final imi spune ca de fapt daca doresc sa ma inscriu trebuie sa platesc o taxa de 180 lei ceea ce inseamna ca sunt selectat pentru aparitii la prezentari , sau in diverse reviste de imbracaminte plus ca puteam cica sa pastrez una din cele 4-5 tinute care le imbracam la o prezentare!

M-am scuzat gentil , si am plecat! La 2 ore mai tarziu , aflu de la o cunostinta ca si ea a facut chestia asta cu ceva timp in urma , a platit acea suma de inscriere si nu a mai sunat-o nimeni . Asa ca … e o mare teapa!

Ideea e ca la inceput oricine e entuziasmat de a aparea la prezentari de moda , in reviste de imbracaminte , si altele , si se gandeste ca suma nu e chiar asa mare pentru ceea ce primeste in schimb . Si multi cad in plasa , si raman in cele din urma cu buza umflata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *