O mie de cuvinte

A trecut mult timp de când nu v-am mai recomandat un film, şi asta nu pentru că nu aş fi vrut să vă recomand vreun film, ci pentru că, până ieri, nu am vizionat nici un film care să-mi placă atât de mult încât să vi-l recomand, dar ieri am vizionat un film care m-a uns pe suflet.

Filmul pe care vi-l recomand din toată inima este “O mie de cuvinte” (A Thousand Words), cu Eddie Murphy în rolul principal.

Filmul abordează câteva subiecte în care vă veţi regăsi şi care vă vor da de gândit. Dintre aceste subiecte menţionez doar două: ce anume trebuie să preţuiţi în viaţă şi cum îi ţineţi aproape pe cei pe care îi iubiţi?

Jack McCall (Eddie Murphy), un renumit editor, se trezeşte într-una din zile cu un copac, apărut din senin, în curtea casei. După câteva momente de mirare descoperă că el şi copacul sunt conectaţi şi că de fiecare dată când vorbeşte copacul pierde din frunze.

Ce faci când eşti o persoană foarte vorbăreaţă şi nu mai ai decât o mie de cuvinte la dispoziţie?

Cum reuşeşti să-ţi închei socotelile cu viaţa şi să te împaci cu tine însuţi când ştii că fiecare cuvânt pe care-l rosteşti te aduce mai aproape de moarte?

Cum îi spui soţiei că o iubeşti când nu poţi vorbi?

Veţi descoperi răspunsurile, atât la întrebările de mai sus cât şi la alte întrebări, vizionând filmul.

Pe mine m-a impresionat, sper să vă placă, cel puţin, la fel de mult şi vouă.

Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *