O nelămurire

Vreau să vă pun o întrebare tuturor care citiţi articolul ăsta. Ce vă împiedică să lăsaţi un comentariu dăcă tot citeşti sărăcia ăsta de articol ? Numai dai click pe articol, citeşti şi ieşi. Eu întotdeaună comentez chiar dacă articolul rău sau bun că doar nu toate-s bune, clar, dar tot comentez. Eu cred că din cauză asta nu rezistă mulţi bloggeri la început. Parcă-ţi vine să nu mai faci nimic când vezi că scrii doar pentru tine.

Sincer, când văd cititori tot mai interesaţi parcă îmi vin şi mai multe idei, abia aştept să intru pe blog să văd ce s-a mai întâmplat în lipsa mea. Ei bine, situaţia se schimbă radical când văd opusul. Scriu, mă straduiesc, alea alea şi nimic. Mă simt ca şi cum aş scrie … aş scrie pentru nimeni. Ca şi cum aş vorbi cu singur, pur şi simplu singur.

Mai cred că din cauza asta se dau cam mulţi bătuţi. Adică îşi fac blog şi îl abandonează. Însă nu este numai acesta motivul. Sunt uni care-şi fac blog şi nu postează decât video-uri de pe youtube sau articole gen ” .. ma duc la ziua de nstere la colega mea vb cand vin” | “ am venit a fos super ne-am distrat la maxim” | ” noua mea achizitie .. miam luat niste ghete de fotbal sa moara masa”. Normal că nu comentează nimeni astfel de articole, un astfel de blog nici nu l-aş mai vizita dapoi să-l mai comentez.

Voi ce părere aveţi despre treaba asta cu comentariile ?

@Dacă am greşit cu ceva să mă anunţaţi să corectez !

@Dacă am aberat/filosofat undeva va rog să mă anunţaţi să şterg acel paragraf !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *