Business propriu

In ultima perioada a aparut un fel de trend de care sunt absolut indragostit. Vorbesc despre initiativa oamenilor de a abandona mediul corporatist in incercarea de a isi crea propiul business. Nu ma refer la acei oameni care isi deschid un nonstop ci la acei oameni care isi exploateaza talentele inascute, care isi dau frau liber imaginatiei si cel mai important, care au curajul sa viseze ca pot sa duca un trai bun (cel putin) facand ceva ce le place.

Mi se pare extraordinar de fain ca se intampla asa ceva…si in Romania. Mai mult, mi se pare normal sa te concentrezi pe tine, pe viata ta, pe bucuriile vietii de zi cu zi si sa nu muncesti 14 h pe zi, sa te stresezi, sa nu ai weekend-uri si nici vacante prea des din cauza ca lucrezi ca un sclav (chiar daca se plateste bine) sau sa uiti de tine doar pentru a avea o decapotabila, multe pipite pe langa tine si egoul cat casa fiindca ocupi un rol important in societate.

Nu cred ca daca ai bani esti un om mai important pentru societate. In schimb am cunoscut oameni care desi nu au nici decapotabila nici pipite dupa ei au un MARE impact pozitiv in societate. Totusi nu despre asta voiam sa vorbesc ci despre un business de genul celor amintite mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *