Cum deblocați un telefon mobil? Un ghid pentru deblocarea oricărui telefon sau rețea

Pe această pagină, vom prezenta câteva sfaturi utile despre deblocarea telefonului. Vă vom vorbi, de asemenea, prin intermediul politicilor celor mai importante rețele britanice, astfel încât să știți exact ce trebuie să faceți pentru a vă debloca telefonul.

Când un telefon este blocat, înseamnă că va funcționa numai cu reteaua de la care l-ați cumpărat. Dacă telefonul dvs. este blocat, acesta nu se va debloca automat atunci când vă expiră contractul cu reteaua dvs.

Este simplu să aflați dacă telefonul dvs. este blocat. Introduceți pur și simplu o cartelă SIM de la un alt operator și să vedeți dacă numele rețelei apare pe telefonul dvs. Dacă da, și puteți utiliza telefonul, acesta este deblocat.

Dacă doriți să vă deblocați telefonul, aveți mai multe opțiuni. O modalitate este să mergeti la un magazin de telefonie local, independent, care vă va percepe de obicei o taxă pentru serviciul de deblocare.

O altă metodă este folosind un cablu de date special și un software. Cu toate acestea, aveți nevoie de un grad echitabil de cunoștințe tehnice pentru a face acest lucru.

Nu este ilegal să vă deblocați telefonul cu oricare dintre aceste metode. Dar cel mai sigur și mai inteligent mod de a debloca telefoanele mobile este să folositi cel mai nou serviciu numit Unlock Sim, care apropo, este si gratis.

Pentru a vă debloca telefonul aceștia vă vor cere numărul IMEI. Acesta este un identificator unic pentru telefonul dvs. și care permite rețelei dvs. să discearnă marca și modelul, precum și numărul său de serie.

Puteți obține numărul într-o varietate de moduri. Dar poate cel mai ușor este prin deschiderea aplicației pentru apeluri, apoi introducerea *#06# folosind tastatura. Numărul IMEI va aparea instantaneu pe ecran.

După ce ați furnizat codul IMEI, introduceti tara dvs si reteaua actuala gsm si va începe procesul de deblocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *