Cuplurile de homosexuali

Dupa cum bine stiti , exista astfel de cupluri iar numarul lor este in crestere! Comunitatile gay au un interes extraordinar în a face societatea să accepte acest mod de a privi lucrurile .

Exista tot felul de meeting-uri in Romania (si nu numai) . Ba ale bloggerilor , ba ale motociclistilor , etc . Si la anumite perioade mai auzim si de anumite meeting-uri ale comunitatilor de gay .

Din cate stiu doar Olanda , Belgia si Spania au recunoscut casatoriile intre persoane de acelasi sex . Acestia doresc ca si Romania sa faca parte din tarile care permit cununiile intre cuplurile de homosexuali .

Si evident daca in tarile mentionate mai sus casatoriile intre gay sunt deja la ordinea zilei , evident unele dintre cupluri doresc sa adopte si copii . Exact ca o familie normala . Sa spunem ca pana aici este totul OK . Fiecare dintre noi am fost mici si ne gandeam cum am venit pe lume . Asa si in cazul lor … copilul unui cuplu de homosexuali va ajunge la o varsta in care isi va pune singur in minte intrebarea:

Cum am venit eu pe lume?
Si raspunsurile lui vor fi:
– M-a adus barza
– M-a facut mama si tata

Raspunsul la intrebare il va afla singur atunci cand va creste . Dar in cazul in care ambii parinti vor fi de acelasi sex , ce isi va spune in minte? Am doi tati , sau doua mame! Cool

Va fi un adolescent , si isi va face prieteni cu siguranta . Va dati seama in ce situatie penibila va fi pus cand toti prietenii lui vor avea o familie formata dintre o femeie si un barbat , iar el va avea o familie formata din doi barbati ?

Sunteti de acord cu cuplurile de homosexuali din Romania si implicit cu meeting-urile acestora?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *