Ai reciti ultima carte rasfoita? De ce?

Am preluat aceasta leapsa de la Lucia , si aici trebuie sa argumentez de ce as reciti sau nu ultima carte rasfoita . Mi-a placut titlul si de aceea am acceptat sa scriu despre asta!

In primul si-n primul rand , tin sa precizez ca niciodata nu mi-a placut sa citesc carti . Nu conteaza despre ce se vorbea in cartea respectiva , mi-e pur si simplu nu imi placea . Si nici in prezent nu prea ma simt atras de acest lucru din proprie initiativa .

Cand s-a intamplat sa citesc o carte , am citit-o de nevoie . Si acum iar ajung in situatia in care sunt nevoit sa citesc deoarece sunt a XII-a si na … Bacalaureatul ala … in fine , sa nu deviez de la subiect!

Daca imi amintesc bine ultima carte “rasfoita” adica citita a fost in clasa a VIII-a , si anume comedia “O scrisoare pierduta” .

Acum , ca am citit-o , imi aduc aminte intamplarile petrecute , si nu m-ar mai atrage sa o citesc din nou . Pentru ca as face de 2 ori un lucru , iar asta in general nu suport . Nu stiu daca am abordat leapsa asa cum se astepta persoana de la care am primit-o dar macar am incercat!

Desi sunt constient ca citirea unei carti iti imbogateste vocabularul si te ajuta sa iti dezvolti un limbaj mai elevat , nu ma atrage aproape deloc!

Voi ati reciti ultima carte rasfoita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *