Mi-am dat seama …

Tocmai dupa ultimele 4 articole mi-am dat seama de ceva . Am realizat ca oferind “publicului” articole bune de comentat , primesti si rasplata bine meritata . Faceam comparatie intre alte articole de genul stirilor din lumea IT , si articolele scrise incepand de luni pana joi . Se poate vedea de la o posta diferenta dintre numarul de comentarii .

Si acest lucru iti ofera o satisfactie mare cu siguranta (cel putin mie) . Ma simt foarte mandru atunci cand vad ca articolele mele sunt criticate , comentate de alti bloggeri si ca nu sunt comentarii aruncate asa , doar de dragul de a lasa unul . Cred ca si voua vi se intampla sa “va creasca inima” atunci cand observati ca “prindeti la public” cu o insemnare pe blog .

Si drept sa va spus , mai mult ma incanta comentatorii decat traficul propriu-zis . Pentru ca unii intra , citesc putin si ies . Dar ca sa ai cititori fideli , care comenteaza de fiecare data cand postezi ceva de caliate , trebuie zic eu putina munca,nu? Nu ma dau mare blogger , dar asta ma bucura . Faptul ca am reusit sa imi adun bloggeri care ma citesc .

Voi la ce tineti mai mult? La ideea de a avea trafic sau de a fi comentat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *