E rau sa fii prost?!

Ar trebui sa-l intreb pe acel respectabil domn care a reusit sa ma streseze si sa imi strice dimineata . Eu inteleg ca dimineata , fiecare se trezeste mai devreme sau mai tarziu . Daca tu nu ai somn la ora 7 , lasa-i frate pe altii sa doarma .

Cosmote-ul dupa parerea mea e cea mai tare retea in materie de extraoptiuni , si tarifare . Toti au minute gramada , si unii chiar nu au pe ce sa le consume , avand in vedere ca minutele si mesajele in retea nu se raporteaza .

Asa ca ce s-a gandit un pusti (ca mai mult de 14 ani nu avea) . S-a gandit el sa se trezeasca mai devreme de ora 7:00 si sa apeleze la nimereala numere de telefon de Cosmote (zic la nimereala , pentru ca acest SIM e nou si nu il stie multa lume) . Si m-a nimerit si pe mine cand somnul mi-era asa dulce .

Aud telefonul asa vag , pun mana pe el si raspund:
– Da?
– Ce faci? (si inchide)
La un interval de 2 minute suna iar telefonul:
– Da?
– S-a intrerupt.Ce faci?
– Dorm.De fapt incerc!
– A,bine dormi la loc! (si iar inchide)

Acum dupa ce m-am trezit , am incercat sa sun dar ce? E prost sa mai raspunda? Pai sincer acum … ce-a rezolvat daca m-a sunat? Mai mult m-a scos din sarite ca m-a trezit . Daca ar fi sunat in cursul zilei , era altceva! Am mai incercat sa atipesc dupa ce mi-am inchis telefonul , dar degeaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *