Fucked up day!

Astazi pot spune ca nu am avut o zi tocmai buna.Dimineata , la scoala lucrurile au decurs relativ OK , cu exceptia orei de romana in care am “muscat” si eu un 4 ca doar e la moda , si oricum note proaste nu aveam eu asa deci se accepta! 😀 Trecand si peste acest mic incident , am terminat si cele 7 ore de chin pe ziua aceasta si am plecat cu inca 2 colege si 1 coleg ( de fapt singurul coleg ) .

Ca o mica paranteza in clasa la mine sunt 26 de fete si 2 baieti . Tare , nu? 🙂

Dupa cum spuneam : am plecat cu cei 3 catre Carrefour (Ca mai nou avem si noi in Buzau) sa cautam un cadou pentru un majorat la care vom merge maine seara . Ideea era ca nu aveam nici un chef sa mai merg atata drum pe jos , si de acolo sa ma intorc (singur) pana in centru . Am facut-o si p-asta ca doar na , ce nu fac eu pentru colegele mele ? 🙂 ) Am luat ce-am luat de acolo si anume ( o minge de fotbal Nike ) iar restul cadoului maine fiindca n-am mai gasit nimic care sa ne incante ochii .

Dupa atata drum batut pe jos , mai aveam chef de sala? NOT! Dar nu puteam sa sar peste aceasta zi asa ca m-am conformat si am mers si acolo si am uitat de oboseala 😀 Apoi de la sala , iar am avut o portiune buna de drum pana acasa pe care am facut-o tot singur ( singur cu dragul meu handsfree ) 😀

Si sa nu mai spun de cati nervi mi-am facut ca de obicei la Counter-Strike si la restarturile pe care si le-a luat “junghiul” meu de pc 😀 (vorba vine)

Si intr-un final am ajuns si acasa , m-am relaxat la o tigara mica 😀 asteptand cu nerabdare inca o zi frumoasa de scoala (sau nu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *