Incet , incet spre carnet

Chiar daca am acasa de mai bine de 1 luna Noul Cod Rutier National pana acuma nu am deschis aceasta carte decat de vreo 2 ori pentru a ma uita asa intamplator ce este pe acolo insa din aceasta seara , poate si din lipsa de ocupatie m`am gandit sa citesc cartea pentru ca timpul vine si mai sunt aproximativ 3 luni pana cand fac 18 ani si trebuie sa ma ocup si de partea de invatat pentru carnet .

Am citit asta seara Dispozitii Generale si Conditiile privind circulatia vehiculelor si controlul acestora si am retinut cat de cat . Ma cam framanta insa partea de mecanica , pentru ca semnele si restul le stiu destul de bine insa cand vine vorba de mecanica sunt cam “franar” si acolo trebuie sa pun accent .

Vreau sa iau carnetul din prima si de aceea ma apuc sa citesc cam odata la 2 zile cateva pagini pentru a putea sa invat din timp cate ceva .

Ps : In intervalul 20 aprilie – mai februarie locuitorii din Pitesti sunt rugati sa nu iasa pe strada pentru ca voi fi la volan pentru cursuri si nu raspund de eventualele accidente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *