The Curious Case of Benjamin Button

Sunt de parere ca un bun film va poate scoate din diferite stari de spirit proaste si va poate influenta karma. De aceea cred ca niciun film nu se poate invechii.

The Curious Case of Benjamin Button este un film nu foarte vechi, dar reda viata de demult a unui baiat intr-o “situatie curioasa”. Nascut in familia Button, este abandonat de tatal sau, lasat la un azil de batrani, unde isi intalneste “mama” de acum incolo, o negresa ce nu poate avea copii si luat sub aripa ei.

Ceea ce este ciudat la baiat, numit Benjamin de cate noua lui mama, este ca s-a nascut batran, cu diferite boli pe care le are un on batran obisnuit. Nestiindu-se situatia lui clara, doctorii spun ca nu va mai avea mult de trait. Dar situatia nu era asa, pe zi ce trecea el devenea tot mai tanar.

Si hadeti sa va incurc putin, spunandu-va ca toate aceste intamplari sunt redate dintr-un jurnal al unei femei pe moarte, citita de catre fiica sa, femeia aceea luand si ea parte la poveste.

Sa continuam cu baiatul batran. Va avea parte de o viata intreaga ce se deruleaza invers, desi el nu e deranjat de aceste lucruri pana nu realizeaza ce se intampla. Filmul are vreo 2 ore 43 de minute, asa ca inarmativa cu rabdare.

Finalul este desigru prezent cu moartea lui Benjamin, fiind tanar. Totul pare sa fi fost o poveste pana cand un mic secret dezvalui de catre batrana, aflandu-se in ultimul sau ceas, fiicei sale. Va las sa descoperiti pe cont propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *