Pastile? Se poate si fara…

Unii dintre noi,ajung la un moment dat cand realizeaza ca greutatea corporala a luat-o razna mai mult sau mai putin.Realizeaza si ei,si se decid sa scape de acel surplus de kilograme.

In cazul acesta,ce fac? Desigur,se apuca de o dieta hipocalorica sau sa isi cumpara cine stie ce pastile de slabit,caci au auzit ei la tv sau la cine stie cine,ca sunt bune “ala a luat asa ceva si a slabit“. Mi se pare o prostie acest lucru.

Pentru a slabi nu iti trebuie absolut nici o pastila magica de slabit,sau nu stiu ce ceaiuri,sau sa te infometezi aiurea.Daca vrei sa slabesti,iti trebuie doar vointa.Vointa,si un regim hipocaloricstructurat bine alaturi de un sport,orice care sa te faca sa arzi calorii; un regim variat,astfel incat sa nu te plictisesti de acelasi fel de mancare zilnic.

Poate si pastilele au un rol acolo dar acesta e infim.Drept sa spun,nu am incercat asa ceva in perioada cand si eu aveam probleme cu greutatea,si nici nu voi avea de gand in veci. Mai bine sa slabesti natural,decat sa te indopi cu cine stie ce rahaturi care iti afecteaza usor si alte organe.

Dintre voi,a folosit cineva asa ceva?Credeti ca e mai bine sa slabesti pe cale naturala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *