See you on Sunday

In primul rand neata! Astazi m-am trezit cu asa un chef de viata , o dispozitie pe care sper sa nu mi-o strice careva . Cu toate ca nu am dormit eu asa mult ( in general nu sunt omu’ care sa doarma mult ) . Mi-am facut si cafeaua care ma revigoreaza dimineata de dimineata , alaturi stand pachetul de tigari . Ca evident o cafea nu merge fara o tigara , doua , trei , dupa caz .

Azi o sa plec si pe la bunici deoarece de mult nu am mai fost sa stau si eu o zi intreaga ci de fiecare cand ma duceam stateam 12 ore si ma tiram . In plus cine e nepotul lor iubit ? Buzunarele cui sunt umplute atunci cand pleaca ? Va spun eu , ca ale mele . Si de aceea trebuie sa merg .

Faza nasoala este ca ma plictiseste asa de rau drumul pana acolo , si apoi cand ajung schimb cateva vorbe cu ei apoi altceva nu fac decat sa ma uit pe Axn,Axn Crime,Discovery si pe unde mai gasesc desene animate ( lol ) … a da si din cand in cand mai ies la o tigara , doua . Atat! In rest stau in casa ca altceva nu e de facut . Sincer uneori nu am chef dar stiu ca bugetul mai si scade , si ca mai am nevoie si de bani .

Asa ca imi cer scuze , dar pana duminica in jur de ora 18 cand voi sosi acasa , nu va mai fi nimeni care sa scrie pe blog , si va fi trecut pe modulul offline .

Offline module successfully activated

A da , era sa uit sa va spun . Aseara am vorbit cu niste fosti colegi de clasa din generala printre care si Fusion sa facem o mica reuniune de clasa , si sa mergem undeva sa mai schimbam 2-3 vorbe , sa ne mai vedem , etc . Initial trebuia astazi dar am schimbat data , deoarece duminica mai toata lumea este acasa . Intr-un fel e mai bine ca abia vin si eu cu bani de acolo .

See you on Sunday!
Si promit sa fac o relatare la cum se va desfasura acea mica reuniune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *