Un incident ce m-a speriat

Astazi mi s-a intamplat ceva care m-a speriat cu adevarat! In urma cu doua zile , a fost mama la un cabinet de medicina sa faca o programare pentru analize pe ziua de astazi . Adica sa imi ia sange doar . Nu sunt o persoana careia ii este scarba sau frica de sange , de injectii , spitale , etc .

Ajungem la acel centru medical , ii dau unei domnisoare fisa aia , o completeaza si ma duc in sala de recoltari . Nu aveam nici un stres sau sa imi fie teama . Mai mult voiam sa scap mai repede fiindca intarziam la sala .

Ma asez frumos pe scaun , ma strange la vene cu cauciucul ala . Toate bune si frumoase . Isi ia 2 recipiente pentru sange in mana si imi baga acul ala in vena . Se umple prima , o ia , si o pune pe cealalta . Deodata am simtit o senzatie de lesin , o ameteala asa , si nu mai stiu nimic . Dupa cateva palme , putina apa pe fata si ce mi-au mai facut asistentele alea , mi-am revenit si totul fusese ca un vis . Auzeam asa vag ce se intampla dar nu puteam deschide ochii . (o senzatie foarte naspa) . Pentru cateva secunde eram partial EU , dupa care am lesinat iar … Auzeam in jurul meu “fa-i o glucoza” , “dai o fiola de calciu” . Ma trezisem din “vis” dar imi era foarte rau , si nu puteam vedea cu toate ca aveam ochii deschisi . Am baut pe rand glucoza si calciul , si am inchis ochii pe scaunul ala pentru putin timp .

Ma intreaba una din ele daca pot merge . Am incercat sa ma ridic , ajutat de mama si de una din ele dar nu am putut . In final m-am intins pe pat si mi-am revenit treptat .

Nu stiu cauza , insa probabil era si faptul ca trebuia sa fiu cu stomacul gol . Plus ca si fumez si plus ca din cauza antrenamentelor la sala mi-am facut eu un program de mese si ce alimente mananc . Mi-au spus asistentele ca ar trebui sa nu mai mananc atatea prostii (E-uri) , si sa pun mana sa mananc mai bine!

Ce m-a speriat in toata chesti asta este ca atunci cand am lesinat aveam un fel de convulsii . Adica se manifesta precum crizele de epilepsie doar ca nu faceam spume la gura 😀 Dupa ce mi-am revenit , am mancat niste ciocolata , 1 sandwich si am plecat la sala .

In drum spre casa insa , am hotarat ceva si anume ca o sa incerc sa las tigarile . Acum ramane de vazut daca voi putea! Numai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *