Steroizi? Mai bine NU …

Si iata ca iarasi aduc in discutie acel articol pe care l-am dezbatut in urma cu cateva zile . Va spuneam ca as dori sa iau acolo cat de putin , si ca totusi nu gasesc pentru ca nu am pe nimeni la farmacie . Astazi s-a intamplat minunea : am gasit pe o prietena de a mamei care lucreaza la o farmacie din Buzau , si care a spus ca maine sa ma duc sa cumpar . Dar am stat , am analizat mai profund problema , am pus in balanta iarasi partile pozitive si partile negative si am ajuns la concluzia : NU STEROIZI!

Asta fiindca am vorbit cu cineva care a luat , si mi-a spus ca acum regreta ca a luat si m-a sfatuit si pe mine sa nu mai iau si sa ma axez pe proteine , creatina , si alte mici chestii .

Uimitor , nu? Dar o sa fie mai bine asa! In schimb , m-am gandit sa ma dau pe proteine , creatina si alte chestii care ajuta , dar fara efectele “benefice” care ti le dau steroizii . Asa ca in functie de bugetul de care voi dispune ma tenteaza sa cumpar doua dintre aceste 4 suplimente.

Dintre toate aceste 4 suplimente , sa combin doua dintre ele … ori Mass forte cu creatina monohidrat , ori mass forte cu tribulus … si cum spuneam asta depinde doar de ceea ce gasesc , si de bugetul de care voi dispune .

Deci , inca odata ! SPUNETI NU STEROIZILOR

P.S: Cred ca voi incepe o campanie 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *