Leacuri din natura

Leacurile din natura sunt mult mai apreciate, ele oferind niste proprietati asemanatoare pastilelor, de aceea ori de cate ori aveti ocazia, este esential sa apelati la ele. Leacurile din natura sunt perfecte pentru a trata diverse afectiuni. Un astfel de leac este oregano, ele fiind excelent impotriva bacteriilor. Atat planta, cat si uleiul de oregano are proprietati benefice asupra sanatatii, el luptand impotriva bacteriilor si prevenind astfel infectiile.

De asemenea, oregano este recunoscut si pentru lupta impotriva bacteriilor, dar mai este folosit si pentru scaderea in greutate. Cidrul de mere are proprietati antiseptice, el comportandu-se asemanator unui antibiotic. Chiar si mierea este un aliment de baza, ea fiind plina de antioxidanti. Mierea era folosita chiar si pe campul de lupta in Roma Antica pentru tratarea ranilor.

Un alt aliment ideal pentru sanatate este uleiul de cocos. El este excelent pentru tiroida, avand proprietati atat antimicrobiene, cat si antifungice. Uleiul de cocos are avantajul ca este plin de antioxidanti pe care nu-i gasesti nicaieri in natura, de aceea este important de stiut ca uleiul de cocos intareste sistemul imunitar, echilibrand functiile glandei tiroidale. Puteti adauga o lingurita de ulei de cocos chiar si in cafea pentru a avea mai multa energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *