Beneficiile polenului granule

Ieri mi-am călcat pentru prima dată pe inimă şi, în loc să-mi cumpăr o carte, mi-am cumpărat un borcănel cu polen granule.
Dacă  aş fi avut mai mulţi bani la mine le cumpăram pe amândouă, dar neavând am fost nevoit să mă mulţumesc doar cu unul dintre produse.

Ştiu că mi-am încălcat principiul conform căruia dau şi ultimii bani pe cărţi, dar eram foarte curios să văd cum se prezintă polenul granule în comerţ.

Ca viitor apicultor ar fi fost ruşinos din partea mea să nu fi gustat niciodată din minunatul dar pe care albinele ni-l oferă.

Şi, ce este mai interesant, este că nu-mi pare rău că, în locul cărţii, am ales să cumpăr borcănelul cu polen granule, pentru că este nemaipomenit.

Pentru cei care nu cunosc beneficiile pe care polenul le aduce organismului uman le puteţi descoperi în rândurile ce urmează.

Polenul granule este un produs 100% natural, produs al muncii albinelor, bogat în vitaminele din complexul B (în special B12), A, C, D şi E, biominerale (K, Ca, Mg, Fe, Zn), conţine cantităţi semnificative de lecitină, beta-caroten şi Se.

În perioade de efort fizic şi intelectual susţinut, sport de performanţă şi competetiţii, examene, susţinerea funcţiei hepatice, avitaminoze, anorexii, anemii se recomandă administrarea a 2 linguriţe de polen granulat pe zi între mesele principale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *