Cu sau fara somn?

Cred ca toti avem ceva probleme cand vine vorba de somn si aici nu ma refer la cei care nu pot sa doarma , ci la cei care pierd noptile . Fie ca seara mai stam putin in fata televizorului si se face 2 noaptea , fie ca in weekend-uri mergem in club si dansam pana in zori , oboseala se aduna . Pe moment ne spunem ca nu e nimic, dar in timp ne simtim slabiti , lipsite de putere si incepem sa visam la patul moale si pufos de acasa .

Ceva asemenator patesc si eu de aproximativ 2-3 saptamani . Ca e ziua de luni , ca e ziua de miercuri , sau ziua de sambata (azi) , eu nu pot dormi mai mult de ora 05:45 – 06:00 . Aseara spre exemplu am adormit in jur de ora 00:30 si la 6 eram treaz , stand la pc . Ma enerveaza la culme ca nici in weekend nu pot dormi macar pana la ora 8 . In cursul saptamanii adorm pe la ora 22 si ma trezesc la ora 6 , pentru ca la 7 intru la ore .

Programul asta l-am avut si anul trecut , si anul asta il voi avea pana in iunie . Oare acest ne-somn de care dau dovada sa fie din cauza ca organismul s-a obisnuit , si si-a facut un program … sa fie si de la creier? 😀 Chiar nu stiu …

Partea cea mai naspa in weekend este ca mama pleaca pe la 8:30 la servici si pana atunci trebuie sa o vad prin casa pe aici , ma incurc de ea! Si la propriu si la figurat 😛 … Va trece si ziua asta , iar deseara voi adormi probabil pe la ora 11 , si maine dimineata la 6-6:30 (maxim) ,iar sunt treaz voi fi treaz 🙁

Mai are cineva probleme de acest gen? Sau sunt singurul fenomen 😀

Ma gandeam sa iau niste pastile de care am mai luat in trecut … am uitat cum se numeam . Asadar , sugestii? Pareri? Idei? Solutii? Pentru a dormi si eu mai mult?

P.S: Foarte frumos afara pana acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *