Visele…

Un vis este o serie de ganduri, imagini si emotii experimentate in timpul somnului .
Visul este un fel de ecou care apare in starea de somn al realitatii traite in starea de veghe.

Cu totii ne dorim ca visele noastre sa fie dintre cele mai placute , pentru ca atunci si somnul e mai odihnitor si ne fac sa ne trezim mai vioi si mai plini de viata si optimism . De aceea atunci cand punem capul pe perna trebuie sa ne gandim doar la lucruri bune pentru ca astfel putem influenta pozitiv visele noastre din timpul noptii .

Deoarece chiar daca si corpul si mintea noastra se odihnesc totusi subconstientul lucreaza , iar intamplari petrecute sau in curs de desfasurare il pot influenta . Pozitiv sau negativ , asta depinde in cea mai mare masura de noi si de gandirea pe care o avem asupra evenimentelor si intamplarilor din viata noastra . Nimeni nu cred ca-si doreste sa aiba stari de insomnie sau mai rau , cosmaruri .

Pentru ca atunci subconstientul nostru este atat de solicitat incat dimineata esti mai obosit si mai surmenat decat erai la culcare . Tot ceea ce ne ramane de facut este sa vedem in fiecare lucru sau intamplare din viata noastra doar partea plina a paharului , sa gandim pozitiv , fiindca doar astfel vom atrage asupra noastra partea benefica a lucrurilor ( Legea atractiei )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *