E minunat, nu ştiu de ce, dar e minunat,

E minunat, nu ştiu de ce, dar e minunat, e minunat să faci ce-ţi place, ce te relaxează şi ce îţi aduce zâmbetul pe buze.

Ceilalţi ne vor condamna şi ne vor spune că pierdem timpul de pomană, dar ce ştiu ei, noi suntem stăpânii destinului nostru, în mâinile noastre se află fericirea noastră.

Dacă refuzăm să fim ca toţi ceilalţi asta înseamnă că suntem de condamnat?, din contră, consider că suntem de apreciat, că am avut curaj să rupem rândul, să ne eliberăm de o moştenire care nu ne aducea nimic util.

Toţi cei care au creeat au fost neînţeleşi, au avut momente când însăşi viaţa li se părea potrivnică, dar au reuşit să trecă peste ele, peste momentele sterpe, peste clipele grele şi să creeze lucruri care au schimbat faţa Pământului sau să creeze arta care ne încântă ochiul şi auzul la tot pasul.

Eu sunt mulţumit, sunt fericit, am şi un uşor sentiment de împlinire, am planuri şi visuri care aşteaptă să fie descoperite, să fie realizate şi scoase la lumină.

În trecut eram un nimeni, acum, că m-am regăsit, sunt cineva, sunt o persoană care are un scop, care vrea să lase ceva în urmă, nu vreau să mă conducă viaţa, vreau eu să o conduc pe ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *