Practic nu ai nimic de facut

Stiu ca intotdeauna ar trebui sa iti gasesti ceva de facut incat sa nu te plictisesti dar acest lucru einevitabil . Cred ca multi incearca sa faca diverse lucruri pentr a-si omora timpul liber intr-un fel sau altul . Ori ca lucrezi pe perioada vacantei , ori ca practici un sport , ori ca freci menta toata ziua pe net sau alte treburi .

Pe moment poate reusesti sa faci in fiecare zi cate ceva diferit . Ideea e ca nu poti la nesfarsit . La un moment dat vei fi sigur nevoit sa revii la lucruri pe care deja le-ai facut in trecut . Si daca deja ai facut acel lucru nu o sa ti se mai para interesant . Si ca sa nu te plictisesti trebuie sa ai in fata si o gama larga de variante . Ceea ce intr-un oras micut nu prea gasesti .

Exemplu sunt chiar eu . Pur si simplu nu mai stiu ce sa fac in Buzau . Zilnic fac aceleasi chestii . Adica ma trezesc , stau pe net cat stau , apoi dupa amiaza ma duc la sala dupa care vin acasa in jur de 5 juma fac un dush iar seara poate iesim la o terasa undeva , sau in cel mai rau caz stam la bloc . De vreo saptamana jumate am iesit aproape in fiecare seara exceptand ziua de sambata , luni si marti pentru ca am fost plecat .

Chiar si asa … in Buzau nu prea ai unde sa iesi . Sunt vreo 12 terase dintre care 4 sunt in mall-uri(ca doar deh , avem si mall-uri acum) . Iar discoteci? Sunt in jur de 4 insa frecventam doar 2 dintre ele. Una care este deschisa vara si alta care e deschisa pe perioada rece .

In alta ordine de idei … chiar si cu iesitul in fiecare seara tot ma plictisesc cand vin seara acasa si in cursul zilei stiind ca totul se rezuma la aproape aceleasi lucruri ca in ziua precedenta …

Mereu imi spune un prieten “Ba m-am plictisit aici.Abia astept sa ajung la Bucuresti iar” … si incep sa ii dau dreptate pentru ca acolo chiar ai ce sa faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *