Sărbători fericite! – fără colebil, doar c-un pahar cu vin

Niciodată nu m-am priceput să fac urări, nu ştiu de ce, poate pentru că, în sinea mea, nu acord o aşa de mare importanţă sărbătorilor. Sunt de părere că, pentru a fi fericit, darnic şi recunoscător, nu avem nevoie de pretextul sărbătorilor, putem fi fericiţi tot timpul anului, nimeni şi nimic nu ne opreşte.

Ca în fiecare an, de vreo 9 ani încoace, Crăciunul îl petrec în familie, facem prin rotaţie, un an la ţară, la părinţii mei, un an la Brăila, la socri, anul acesta vom merge la socri. Oriunde aş fi mă simt la fel de bine, îmi place să fiu alături de familie în astfel de zile, îmi place să profit la maxim de timpul acesta “mort” pentru a petrece cât mai multe clipe alături de ei.

Urăsc de sărbători oamenii calici, care mănâncă până ajung la urgenţă şi beau până intră în comă. Moderaţia, mai mult decât oricând, trebuie să fie zilele acestea mantra noastră. Dacă în restul anului nu ai ce să mănânci, nu fi prost şi-ţi cumpăra toate prostiile de Crăciun, din ianuarie s-ar putea să faci din nou foamea.

Fi-ţi chibzuiţi, moderaţi şi gândiţi-vă întotdeauna la cei care, din diverse motive, se mulţumesc cu puţin.

Personal o să profit cât pot de mult de vacanţa de iarnă, o să mă relaxez, o să citesc, şi-o să încerc să mă bucur de aceste trei săptămâni ca de ultima vacanţă de iarnă din studenţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *